Boken jeg leser!

En side om bøker jeg leser, har lest og vil lese!

Avkledd

Robyn Russell: «Avkledd» ( Cappelen Damm AS, 304 sider, oversatt av Vera S. Hoel)

Robyn Russell Avkledd

» En het sommer i Italia
Professor Donatella di’Bianchi har tatt turen fra USA til Arezzo i Italia for å undersøke de faglige og økonomiske forholdene ved kunstskolen Il Collegio Toscana. Men hun blir motarbeidet av skolens direktør, og oppdraget hennes viser seg å være både vanskelig og ikke minst farlig. Ved hjelp av studenten Kiki og hennes venninne Francesca setter hun seg fore å komme til bunns i saken, og på veien stifter hun bekjentskap ti en kjekk fotografilærer, kunstnere, studenter – og det lokale politiet…. 

-Dere er arrestert for innbrudd. Nå er dere våre fanger. Helt og holdent i vår makt. sa Salvatore og smatt håndjernene på Francesca. Donatella så med stigende spenning på at Sandro dro ned sommerskjørtet hun hadde på. Hun kjente knoppene stramme seg idet politimannen kneppet opp silkeblusen og blottet brystene hennes. Francesca ble også avkledd, og nå sto hun naken foran Salvatore. Begge politimennene lot hanskekledde hender gli over kvinnekroppene. Så var kroppsvisitasjonen i gang.»

Bare baksiden av boken fortalte meg at jeg kom til å bruke laaang tid på å lese boken.. Ikke for at jeg syns den var så spennende, men motsatt: Jeg syns den hørtes direkte kjedelig ut.. Og de første 65 sidene var kjedelig, og det blir ikke egentlig noe bedre i resten av boka .. Donatella har visst ikke fått seg noe på år og dag, for hun syns alt er sexy og tiltrekkende. De fleste springer enten naken, nesten naken eller så springer de rundt og klår på hverandre. Det er veldig mye dårlig sex: den ene bytter visst veldig ofte partnere, en driver å kikker på at andre har sex, og flere tenker konstant på sex.. Greit at dette skulle være en sensuell/erotisk bok, men det går an å begrense seg.

I enkelte setninger er det brukt italiensk, og så vidt jeg vet er ikke det en av språkene vi lærer på skolen. Syns enkelte italienske ord er greit å bruke, hei, hadet og slikt.. Men når det blir så og si hele setninger, så mister det litt mening…

Terningkast: 2

terningkast 2

Reklamer

Skriv gjerne tilbakemeldinger, både ris og ros, og tips om bøker :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 304 andre følgere

Goodreads

Follow me on Twitter

På topp

Arkivet

%d bloggere like this: