Boken jeg leser!

En side om bøker jeg leser, har lest og vil lese!

Hotel Vendôme

Danielle Steel: «Hotel Vendôme» (Schibsted forlag, 348 sider, oversatt av Kjersti Løvaas)

Danielle Steel er en av verdens mestselgende kvinnelige amerikanske forfattere, og hun har skrevet mange bøker. Bøkene hennes er som oftest romantiske, men hun skriver også om andre ting som skjer i virkeligheten (mishandling, skilsmisse osv). Mange av bøkene hennes er blitt filmatisert. Bøkene hennes er oversatt til 28 språk. Hotel Vendôme er bok nummer 112 i den frittstående Steel-serien.

Det er også planer om å filmatisere Hotel Vendôme. Filmen kommer etter planen i 2014.

hotel vendome

En drøm går i oppfyllelse for sveitseren Hugues Martin da han klarer å skrape sammen nok penger til å kjøpe et gammelt, nedslitt hotell på Manhattan. Med innbitt viljestyrke forvandler han stedet til å bli et førsteklasses luksushotell. Alt synes å gå Hugues’ vei, helt til hans vakre kone plutselig stikker av med en beryktet rockestjerne, og Hugues blir alenefar til fire år gamle Heloise.

Heloise vokser opp som en naturlig del av Hotel Vendôme, omgitt av berømtheter, millionærer, politikere – samt en far og et hotellpersonale som forguder henne. Hun har hjerte for alle, uansett hvor på rangstigen, og etter hvert som årene går , ønsker Heloise å følge i farens fotspor. Men både far og datter har uventede utfordringer i vente…

Jeg likte denne boka veldig godt. Danielle Steel skriver utrolig bra (ikke minst er det blitt oversatt bra! Det har nemlig hent noen ganger at man kan se at oversetteren har oversatt feil..) og fengende. Jeg hadde nesten ikke lyst til å legge boka fra meg mens jeg leste om Heloise og barndommen hennes på hotellet. Boka er både spennende(ikke på samme måten som krim og andre typer spenningsbøker, men spennende på den måten at du har lyst å lese videre og finne ut hva og hvordan) og interessant.

Anbefaler boka!

 

Terningkast 5!

terningkast 5

Reklamer

Skriv gjerne tilbakemeldinger, både ris og ros, og tips om bøker :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 304 andre følgere

Goodreads

Follow me on Twitter

På topp

Arkivet

%d bloggere like this: