Boken jeg leser!

En side om bøker jeg leser, har lest og vil lese!

Carries dagbok

Candace Bushnell: Carries Dagbok (Aschehoug, 366 sider, oversatt av Kirsti Vogt)

Candace Bushnell er en amerikansk forfatter og spaltist som bor i New York City. Bushnells første bok var Sex og singelliv, som HBO TV-serien er basert på. Tilsammen har hun skrevet 7 bøker, hvor tre av de er om Carrie Bradshaw, og 4 av bøkene hennes er blitt til TV serier (Sex og Singelliv, Lipstick Jungle og Carries  Diaries bok 1 og 2).

carries dagbok

Romanen følger Carrie, kjent fra tv-serien Sex og singelliv, det siste året på high school. Hun er ei vanlig jente i en amerikansk småby, og en dag dukker Sebastian Kydd opp. Han er alt det hun ønsker seg, og plutselig er Carrie i et forhold som ikke blir helt slik som hun har tenkt. Dette er den første av Carries dagbøker.

Siden jeg er sex og singelliv fan, hadde jeg endel forventninger til boka. De første sidene av boka var jeg litt skuffa, men boka ble bedre. Carrie er seg selv lik, kanskje litt mer usikker og nervøs (men gjør det litt mer troverdig). Dette er rett og slett boka om hvordan Carrie var som ungdom, før hun flyttet til Manhattan og ble kjent med Charlotte, Miranda og Samantha, og ikke minst mr Big.

Carrie møter Sebastian Kydd, en rikmannssønn som helt til nå har gått på privatskole. Alle jentene forelsker seg i han, og han kan velge å vrake i jenter. Både Carrie og venninnene blir sjokkert og overrasket når han da velger Carrie. Mye forviklinger og mye morro, rett og slett sex og singelliv før sexen kom inn i bildet!

Anbefales! 

Terningkast 5! 

terningkast 5

Reklamer

Skriv gjerne tilbakemeldinger, både ris og ros, og tips om bøker :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 304 andre følgere

Goodreads

Follow me on Twitter

På topp

Arkivet

%d bloggere like this: