Boken jeg leser!

En side om bøker jeg leser, har lest og vil lese!

Sommer i storbyen

Candace Bushnell: Sommer i storbyen (Aschehoug, 409 sider, oversatt av Kirsti Vogt)

sommer i storbyen

I «Sommer i storbyen» får vi fortsettelsen på «Carries dagbok» og historien om hvordan Carrie lærer å ta seg rundt i The Big Apple. Carrie elsker alt – de sprø typene i nabolaget, de fantastiske klesbutikkene, de ville festene, og den flotte mannen hun har falt pladask for. Og det aller beste – hun er endelig på et skikkelig skrivekurs og på vei mot å oppfylle sin store drøm. Med vidd og humor avslører Candace Bushnell hvordan Carrie møtte Samantha og Miranda, og hva som gjorde en småbyjente til en av New Yorks mest uforglemmelige ikoner – Carrie Bradshaw.

Andre boken om Carrie Bradshaw som ungdom. Carrie overbeviser faren sin om å få dra til New York i sommerferien for å ta et skrivekurs. Etter mye om og men er hun endelig i drømme byen, New York. Etter maks uflaks i slutten på første boka, da hun blir rant og ikke kommer seg noe vei, snur uflaksen seg til flaks litt etter litt. Hun blir kjent med tre nye jenter som vil forandre livet hennes på så mange måter, Samantha, Miranda og Charlotte.

Boka er en herlig fortsettelse som starter like etter der første boka sluttet. Bushnell skriver kjempe bra og veldig troverdig. Livet er ikke bare en dans på roser, men det man gjør det til. Og alle opplever motgang, men ikke alle takler det på en like bra måte som karakteren Carrie. Gleder meg til å lese «sex og singelliv», men kjenner det er litt vemodig at det ikke er flere bøker om Carrie og venninnene hennes da de var tenåringer.

Anbefales! 

Terningkast 5! 

terningkast 5

Reklamer

Skriv gjerne tilbakemeldinger, både ris og ros, og tips om bøker :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 304 andre følgere

Goodreads

Follow me on Twitter

På topp

Arkivet

%d bloggere like this: