Boken jeg leser!

En side om bøker jeg leser, har lest og vil lese!

Opp i flammer – The Hunger Games

Suzanne Collins: Opp i flammer (Gyldendal, 469 sider, oversatt av Torleif Sjøgren-Erichsen)

Suzanne Collins er en amerikansk forfatterinne, og har tidligere jobbet som forfatter for barne-tv show for barne kanalen Nickelodeon. Hun har også gitt ut flere barnebøker før hun skrev Hunger Games trilogien.

opp i flammer

Den dramatiske oppfølgeren til Dødslekene i pocketutgave. Mot alle odds vant Katniss og Peeta fra det lutfattige distrikt tolv de årlige Dødslekene. Men seieren ble deres gjennom å trosse det mektige Capitol. Det nådeløse Capitol tapte ansikt og autoritet. Det skjer ikke ustraffet. Et halvt år etter seieren, skal vinnerne ut på en seiersturné gjennom distriktene, der de tvinges til å møte familiene til sine drepte konkurrenter. Igjen opplever de overdådig luksus og hemningsløs fråtsing. Og snart er det tid for de neste Dødslekene. Et ydmyket Capitol lar ingen anledning gå fra seg til å minne befolkningen på hva de har i vente, og forbereder leker med enda mer utspekulerte virkemidler og enda mer spektakulær og grusom teknologi. Samtidig er det noe som ulmer i befolkningen. Det går rykter om begynnende opprør i flere av distriktene. Til sin store redsel skjønner Katniss og Peeta at de har en rolle i dette opprøret, men ennå vet de ikke hva de har i vente. Capitol er rasende. Capitol vil ha hevn …

Bok to om Katniss og Peeta starter noen måneder senere med at de forbereder seg på Seiersturneen. Og i dette året skal de 75. årlige dødslekene feires med kvartsekelspillet (som er hvert 25. år), et spill på lik linje med dødslekene og med samme oppgave.

Jeg brukte bare noen timer på å sluke boka! Den var like spennende og velskrevet som den første, og jeg kan ikke vente med å lese den siste boka! Ikke bare var den spennende, men den var også uventet! Mye skjer, og det er like mye action i denne som i den forrige!

ANBEFALES! 

Terningkast 6!

terningkast 6

Reklamer

Skriv gjerne tilbakemeldinger, både ris og ros, og tips om bøker :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med 304 andre følgere

Goodreads

Follow me on Twitter

På topp

Arkivet

%d bloggere like this: